webinar.jpg

Livelähetykset & webinaarit

Etänä osallistuminen ei enää harmita.

Pyydä tarjous

Etänä osallistuminen ei enää harmita.

Suorat lähetykset luotettavasti

Hyvä webinaari ei ole itsestäänselvyys – pätkivä kuva tai takkuileva ääni eivät ole katsojalle mieluisa kokemus. Me pidämme huolen siitä, että jokainen toteuttamamme webinaari, monikameratuotanto ja suora lähetys tehdään niin, että etänä osallistuminen ei harmita.

Tutustu referensseihin
Webinaarit
Millainen?
Webinaari voi olla kevyt tuotanto, jonka tarkoitus on saada informaatio välitettyä linjojen toiseen päähän. Toisaalta voidaan haluta tehdä korkean profiilin kokonaisuus, jossa yhdistyy brändisi visuaalisuus, kustomoitu katselusivu ja grafiikat, useat kamerakulmat sekä ikimuistoinen meininki.
Minne?

Tätä nykyä alustoja, joihin voidaan tehdä webinaari, on lukemattomia. Kaikille avoin lähetys voidaan toteuttaa omiin kanaviisi esimerkiksi Facebookiin tai Youtubeen.

Kun halutaan suojata lähetys tietylle katsojajoukolle ja tietää tarkemmin, kuka lähetystä on katsonut, onnistuu tämä webinaarityökaluillamme. Webinaarisivu voidaan muokata vastaamaan organisaationne ilmettä ja katsojia on mahdollista osallistaa chatilla ja interaktiivisilla ominaisuuksilla, kuten äänestyksillä, sanapilvellä ja virtuaaliaplodeilla.

Toteutamme mutkattomasti ammattimaiset toteutukset myös kolmannen osapuolen alustoihin, kuten Zoomiin ja Teamsiin.

Milloin?

Webinaari on uniikki katselukokemus, mutta aina katsoja ei ehdi osallistumaan parhaaseen katseluaikaan tai haluaa palata tärkeään infoon lähetyksen jälkeen. Tallenteen tulee olla nopeasti lähetyksen jälkeen katsottavissa yhtä laadukkaasti ja helposti kuin suoranakin.

Tarvittaessa jokainen lähetyksen osio voidaan katsoa helposti joutumatta kelaamaan parhaimmillaan usean tunnin mittaista videota.

Tallenne sisältyy aina webinaariemme hintaan.

Mistä?

Toteutamme lähetykset laadukkaalla kuvalla ja äänellä sieltä missä tapahtuu – kokoustilasta, auditoriosta, kauppakeskuksesta tai vaikka mökkilaiturilta.

Mikäli tilaa ei ole omasta takaa valmiina, voidaan lähetys tuottaa studioltamme Helsingissä.

Esiintyjät, jotka eivät pääse fyysisesti paikan päälle, voimme ottaa mukaan lähetykseen etäyhteydellä.

Vaivaton

Toteutamme webinaarituotannot "Avaimet käteen" -periaatteella. Unohda tekniset murheet ja keskity sisältöön.

Kustannustehokas

Hinnoittelemme jokaisen webinaarin yksilöllisesti tarpeen mukaan, näin voit olla varma että et maksa turhasta tekniikasta tai ominaisuuksista.

Saavutettava

Webinaaritallenteisiin saat kauttamme saavutettavuusdirektiivin mukaiset tekstitykset sekä käännökset muille kielille.

Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä, vastaamme nopeammin kuin uskotkaan.